Mornarski swap



Do sada nisam sudjelovala ni u jednom swapu pa sam se baš razveselila kad sam naišla na ovaj kod e-sidore. Iako mi mornarski stil do sada nije bio zanimljiv, odlučila sam iskoristiti priliku i vidjeti što bih mogla napraviti na zadanu temu. Malo sam pretražila svoje materijale i prijavila se za swap.
Osim toga, odlučila sam i sljedećih nekoliko postova posvetiti toj novootkrivenoj temi. Stoga, e-sidora, baš ti hvala za inspiraiju.

6 comments:

  1. Hvala tebi što si se priključila i na taj način mi otkrila svoj super blog! :)

    ReplyDelete
  2. Vidjela sam na e-sidorinom fejsu konačni uradak, tj. dijelove paketića mornarskog swapa i oduševljena sam :D Bubamara šarena se definitivno usrećila s tvojom pošiljkom, a bome i ti s njenom ;) Baš imam ovakvu crveno-bijelu tkaninu s užim prugama i spremam se frendici složiti jednu mornarsku kombinaciju, a po tvom setu vidim da crni detalji tim prugicama stoje perfektno!

    Super blogić, baš je umirujuć i inspirirajuć sav ovako brodski bijeli, a inače volim lila-indigo hehe

    ReplyDelete
  3. @Marija: Hvala, drago mi je da ti se sviđa. No, iako uz crveno-bijele prugice paše i crna, za pravi mornarski dojam je bolja tamno plava. I ja sam koristila tamnoplavu, samo je na fotkama ispala crna :)

    ReplyDelete
  4. Ah, često su boje na monitorima varljive, ali i to je nekad inspirativno ;) Ma, frendica je vječna obožavateljica crveno-bijelo-crne kombinacije pa njoj mogu podvaliti gusarski pod mornarski stil hehe Kad je već tamno-plava u pitanju u tvom swapu, tim bolje :)

    ReplyDelete
  5. He, he, gusarski stil, morat ću se malo poigrati i sa tom idejom, hvala za inspiraciju. Nego, gdje mogu vidjeti neku tvoju stranicu, ovaj linkić na tvoje ime mi ne radi :)

    ReplyDelete