Lana Del Rey

Iako mnogi ističu da je "projekt" i osrednja pjevačica mene je osvojila na prvu emotivnim glasom, introvertnim nastupom i cvijećem na glavi. Sigurno ste je vidjeli na naslovnicama britanskog (ožujak 2012) i australskog (listopad 2012) Voguea te u jesenskoj kampanji H&Ma. Za njih je snimila i obradu pjesme Blue Velvet (sjećam je se iz istoimenog filma Davida Lyncha) koja će biti objavljena 17.9.
Ovdje možete pogledati fora video o izradi Mulberryjeve torbice s njenim imenom (Del Rey), a ovo, ovo, ovo i ovo su mi njene najdraže pjesme.
Sviđa li se i vama?




Images source



Image source

19 comments:

  1. baš sam sad pročitala intervju za hm. svidja mi se, lijepa je,dobro pjeva, coolerica i decentna. Voli A. Rosea.Što još???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, zaboravila sam njega spomenuti:) i meni se nekad sviđao :))

      Delete
  2. baš su me inspirirale ove fotke pozzzz

    ReplyDelete
  3. slušam je već neko vrijeme, stil genijalan, glas predobar, ali namjere - hmmmm.... ali sve u svemu, slušam je i navukla sam se

    ReplyDelete
  4. Pjesme sam već prije čula i super su mi, a sad znam i tko ih pjeva:))

    ReplyDelete
  5. Prije svega, bila mi je simpa jer je moja imenjakinja ;), ali i zato što je donijela nešto novo i drugačije na scenu, od imidža do stila glazbe..međutim, što vrijeme ide dalje, sve mi je manje interesantna nekako... Svaka čast na svemu, ali ona ipak jest osrednja pjevačica..

    ReplyDelete
  6. Meni se sviđa, pogotovo jer je malo drugačija od drugih... ali ionako su svi ti pjevači nečiji "proizvod" jer netko ih je morao gurnuti i pomoći im... podržavam ovakve koji dobro pjevaju i nemaju ružne svakodnevne ispade u javnosti :)

    ReplyDelete
  7. Ma kaj god pričali, žena ima karizmu i lijepo je vidjeti malo originalnosti na sceni - kako u stilskom pogledu, tako i u muzičkom aspektu :)

    ReplyDelete
  8. ma žemskinja je super, summer sadness, aaaa dirne stvar....

    ReplyDelete
  9. Ma kakva osrednja...meni je ona toliko osebujna i predivnog glasa,u visokim ili niskim oktavama.Kao da pjevaju različite osobe.Obažavam ju!

    ReplyDelete
  10. Iskreno nisam neki fan njene glazbe, sviđa mi se ona njena općepoznata stvar (kojoj se sad ne mogu sjetit imena) no ono što mi se na njoj daleko više dopada jeste njen stil odijevanja, šminkanja, frizure, izvukla je iz prašine onu divnu, romantičnu ženstvenost na koju smo već zaboravili.

    ReplyDelete
  11. Hvala vam na komentarima, drago mi je što ste napisale svoje mišljenje:)

    ReplyDelete
  12. Jako je lijepa, bez daljnjeg.Jesi li joj vidjela baku? Bila je model 60-ih. http://latipanda.tumblr.com/post/29516845361/lana-del-reys-grandmother-beatrice-betty

    ReplyDelete
  13. O, baš fora, nisam znala. Ove bakine slike su odlične:)

    ReplyDelete
  14. Ja sam pre par meseci bila navucena na ceo album. Originalna, sa zanimljivim glasom. A skoro sam nabasala na ovaj mashup nje i savrsene chill od Kool and the gang: http://www.youtube.com/watch?v=ccBOWNTjMrs

    ReplyDelete
  15. Također mi se svidjela na prvu jer je drugačija od drugih. Malo me iznenadio njen album jer ima nekih pop pjesmica, no jedva čekam ovu "Paradise Edition" verziju albuma koja će biti "to die for". A što se tiče njenog stila, predivan je. Ja sam čak kupila vruće viklere kako bih radila frizuru a la Lana :D (ne radim ju :D ).

    ReplyDelete
  16. Meni se ona sviđa jer je posebna. Ima tu neku notu koju nemaju drugi pjevači. A jedan dan sam provela tražući njene slike u želji da napravim neki fotosession, ali slabije. :)

    ReplyDelete
  17. Love this post. Thanks for sharing your fashion insights!

    www.goodbadandfab.com
    the personal style and fashion musings of a LA fashion lawyer living life in the fab lane!

    ReplyDelete