Modni blogovi

Danas bih htjela s vama podijeliti neke od mojih najdražih modnih blogova. Modu doživljavam kao igru i mogućnost izražavanja kreativnosti i individualnosti. Mislim da autorice sljedećih blogova to odlično rade!

The hidden seed
Elsita je umjetnica čijoj se kreativnosti divim. Osim slikarstvom i ilustracijom, bavi se izradom lutaka, minijaturnih knjiga i nakita a modu smatra još jednim sredstvom izražavanja osobnosti. Ovim postom potakla me je na razmišljanje jer sam se prepoznala u njenom opisu.

Girl with the flower
Zoe je mlada djevojka, vjerojatno buduća umjetnica, a divim se njenom smislu za spajanje boja i uzoraka. Skoro svu odjeću nabavlja u shs i super je kombinira sa cvjetnim rajfovima koje sama izrađuje.

Twila Jean
Ova crvenokosa, teovirana mama troje djece i vlasnica vintage shopa fascinira me svojom energijom i stilom domaćice iz pedesetih. Super se oblači, radi domaću zimnicu i stavila je na blog slike poroda (ne bojte se pogledati, rodila je doma i slike su predivne:))
Tiny Toadstul
Shan Shan je tekstilna dizajnerica koja živi u Japanu a porijeklom je Kineskinja. Osim njenog osobnog stila, sviđaju mi se i modni dodaci koje izrađuje a prodaje ih u svojem Etsy shopu.

A Curious Fancy
Prekrasne fotke,  lijepo složene modne kombinacije, njeno prekrasno lice...Nije baš aktivna u zadnje vrijeme ali vrijedi pogledati blog.Ako vas nije zgrozio moj izbor, pogledajte još i Advanced Style. Autor bloga Ari Seth Cohen kruži ulicama New Yorka i slika prekrasno obučene starije žene, divne i simpatične u svojim neobičnim i hrabrim kombinacijama. I one me ohrabruju da se izvučem iz uniformiranosti i sivila i igram se odjećom, bez obzira na godine!


11 comments:

 1. jao kak su fora odma ću pregledat pozzzz

  ReplyDelete
 2. Upravo ih pregledavam. :)) Hvala na linkovima.

  ReplyDelete
 3. Odličan izbor i vodič za zabavno prije podne.

  ReplyDelete
 4. raznovrstan izbor, zanimljivo i najvažnije, pokrene moždane, potakne idejice... Hvala!

  ReplyDelete
 5. Hvala na linkovima! Znala sam samo za Elsitu, ali i ovi ostali se čine jako zanimljivi.

  ReplyDelete
 6. Joj, vidiš, niti jedan od ovih blogova nisam vidjela! baš su dobre ideje, hvala ti! :)

  ReplyDelete
 7. ona tiny toadstool mi je zakon, nju znam otprije i skroz se lijepo oblači, a i sama je lijepa

  ReplyDelete
 8. Hvala vam, drago mi je da vam se sviđaju! :)

  ReplyDelete
 9. girl with the flower je super :)

  ReplyDelete
 10. Izvrstan post, Lilla, odoh pogledati..

  ReplyDelete