Etsy: moj Etsy dućan + mini give away

Napokon sam otvorila svoj Etsy dućan. Dugo, dugo sam razmišljala treba li mi uopće to, želim li uopće pokušati prodavati, znam li uopće kako se to radi i...sviđa li se uopće nekome to što radim.
Moj ´problem´ je što mi je teško zadržati pažnju na nekoj ideji i izrađivati duže vrijeme slične predmete. Čim osmislim kako želim da nešto izgleda i riješim probleme oko izrade tj. napravim prototip, već mi um zaokupi neka nova ideja. Također, želim raditi puno različitih stvari u različitim tehnikama a primijetila sam da većina dućana koji prodaju rukotvorine ima ujednačen sadržaj od prvog do zadnjeg proizvoda kroz duže vrijeme.
Ipak, jednostavno sam morala probati i sada sam jako sretna.
Za početak, napravila sam mini kolekciju koju sam nazvala Chinese lanterns, po ovoj slici koju sam koristila kao inspiraciju za boje. Materijal koji sam koristila je filc (iako ubuduće mislim koristiti neke druge materijale) zbog ´zimske´ teksture i odličnog izbora boja.
A sada, jedna molba (zadatak): pogledajte moj dućan i napišite koji vam se proizvod najviše sviđa. Idući ponedjeljak (u 19 sati) ću odabrati jedan komentar pomoću random.org i poslati poklončić osobi koja ga je napisala.
Ako nekoga zanima bilo što u vezi Etsyja ili mojih radova, može mi pisati na lillaindigo@yahoo.com




17 comments:

  1. Mislim da lepe stvari zasluzuju da budu vidjene i ponudjene, na trzistu (jos)uvek ima mesta za rukotvorine. Kolekcija je topla i vesela, a moj favorit je definitivno Flower necklace! Pozdrav!

    ReplyDelete
  2. meni se mnogo svidjaju tvoji radovi.najljepsa mi je Flower and beads necklace.

    ReplyDelete
  3. I ja imam isti "problem" kod izrade razno raznih stvarčica, puuunooo različitih stvari želim isprobati i napraviti. To ti ne bi trebao biti problem jer ćeš tako imati za svakog po nešto u svom Etsy dućanu. Zanima me kako ćeš primati uplate i treba li nešto posebno napraviti ako želimo otvoriti Etsy dućan.

    Želim ti puno uspjeha s Etsyem, a meni se osobno najviše sviđa Felt Floral Brooch :)

    I da ne zaboravim, sve su ti stvarčice jako lijepe, pogotovo mi se sviđa kombinacija boja :)

    ReplyDelete
  4. Pozdrav Lillaindigo :)

    Meni se jako sviđaju felt flower brooch set i flower necklace... i kako napraviti bilježnicu!

    ReplyDelete
  5. Moj favorit je headband tj. rajf za kosu

    ReplyDelete
  6. Eto, da nisi ostavila komentar na mom blogu ne bih ni saznala za još jedan, za mene, novi blog pun ideja i prelijepih radova koji zaslužuju pažnju!
    Zavirila sam u tvoj dućan i sviđa mi se sve!!! Želim ti puno uspjeha i još puno novih radova u bilo kojoj tehnici koja će te trenutno inspirirati!
    Izdvojila bih kao moj favorit crvenu cvjetnu torbicu s čipkicom...oborila me s nogu...iako su prekrasne i ogrlice!
    Lp
    ps. "razmem vse" :))))

    ReplyDelete
  7. Sretno s dućanom i želim ti što više kreacija( još kada su ovako zgodne:))).Meni je jako simpatičan ljubičasti broš.Ili možda ogrlica.A i torbica je simpatična.Maaa, ne znam!
    Pozdrav:))

    ReplyDelete
  8. wow jako mi se sviđa tvoj blog i pogotovo tvoji radovi prekrasni su,meni se jako sviđaju tvoji broševi , pogotovo plavi, želim ti puno sreče s prodajom pogledala sam tvoj dučan imaš stvarno dobre radove pozzzz

    ReplyDelete
  9. Oduševljena sam tvojim radovima i blogom. Eto da nije bilo tvog komentara, ne bih znala za tvoj blog, hvala što si navratila! :)

    Lijep pozdrav. :)

    ReplyDelete
  10. neće pa neća da ostavim komentar, ali ne dam se, zašto ne otvoriti, pa treba probati i naravno uspjeh ti želim, a ono što mi se u shp-u najviše zasvidilo jeee
    Felt floral brooch, pozdravčić!!!

    ReplyDelete
  11. bravo! stvarno si se lijepo naradila. želim ti puno uspjeha. sad samo moraš biti uporna. neću napisati što mi je najljepše jer mi je neugodno sudjelovati u giveawayu, toliko si mi toga već slala... sretno! :)

    ReplyDelete
  12. Super mi je kak se moja mama uvijek zgražala nad kombinacijama crveno-ljubičasto i rozo-narančasto, a danas sve ide skupa (kao da nije išlo uvijek...) pa tako i ovo tvoje :)
    Sviđa mi se tvoj sistem da isprobaš materijal+tehniku za jednu kolekciju, to je dosta blisko mom kreativnom disanju, kao i ovo s letenjem sa skice prototipa na nove ideje uf ;)
    Moji favoriti su 'statement necklace' i 'felt fold over clutch' i to čudnim čudom crvena (inače crvenu volim vidjeti, ali izbjegavam imati na sebi i oko sebe)!
    Zasvrbio me lijevi dlan, što to ono znači haha

    ReplyDelete
  13. Odlican blog! Divne ideje! Moj favorit je rajf za kosu! P.S. Srecno sa novim idejama i radovima!

    ReplyDelete
  14. predobre ideje, dućan ti je presladak, vjerujem da ćeš imati puno posjeta :) :)
    ne mogu se odlučiti za najbolji, jer su mi svi fenomenalni, ali na samom vrhu, za mrvicu mi je najbolji ovaj rad Floral felt fold over :) :)

    Pusa

    ReplyDelete
  15. Puno vam hvala što ste se javile.

    @Jasna: drago mi je da misliš da na tržištu još ima mjesta za rukotvorine i da ti se sviđa :)
    @Anja: drago mi je da si se javila i da sam otkrila tvoj blog :)
    @Marinica: drago mi je da ti se sviđa :)
    @Tatjana: hvala, šteta što nisam tebe izvukla jer šaljem i bilježnicu :))
    @rockgranny: hvala na javljanju, pratim blog :)
    @Sanja: baš ti hvala, drago mi je da ti se sviđa baš ta torbica
    @Sonaj: hvala, hvala
    @Nives: hvala, Nives
    @Anita: thanks
    @A...nakit: hvala, drago mi je da si uporna, taj blogger ponekad izluđuje
    @Isidora: ma znam da nije u tvom stilu, ali imam još toliko ideja, sigurno će ti se nešto svidjeti sljedeći puta :))
    @Marija: baš mi je drago da si se javila jer uvijek ostaviš zanimljiv komentar i da ti se sviđa baš ta torbica :)
    @Dušanka: hvala ti!
    @Bluebell: hvala, drago mi je da si sudjelovala :)

    ReplyDelete
  16. Pa prelepo ti je ovo. I POTPUNO TE RAZUMEM, i sam kao i ti. Tesko mi je da se zadrzim na jednoj ideji, a posto mi ide vise stvari onda mi je jos "gore". Hocu sve, pa se razletim na sve strane...i lepo mi je i lose mi je u isto vreme..svrati na moj blog "na kafu" i sve ce ti biti jasno za cas!

    ReplyDelete