Adventski kalendar

Napokon je gotov naš ovogodišnji adventski kalendar. Na žalost, na slikama ne izgleda tako dobro kao u stvarnosti. Napravila sam ga od kutijica keksa koje sam prelakirala bijelim sprejem, dodala krov, malo čipke, srebrne brojeve i par pahuljica. Kako je kalendar namijenjem mojem djetetu koje baš ne voli slatkiše, u kutijice sam stavila samo dvije čokoladice, par špangica, jednu Hello Kitty te ostatak ispunila božićnim i zimskim pjesmicama na hrvatskom i engleskom. To je provjereni recept još od prošle godine kada smo u kalendaru imale samo pjesmice a ona se veselila kada je svaki dan našla novu koju smo onda taj dan pjevale i slušale na internetu. Također mi je dobra ideja u kalendar staviti kartice s aktivnostima (npr. danas radimo kolače, idemo na klizanje, gledamo film...).




4 comments:

  1. prekrasan je kalendar, a vjerujem da je uživo još i ljepši :)
    i super mi je ideja sa aktivnostima i pjesmicama, eh, da bar meni netko to napravi :D
    ja bi opet dijete bila ;-))

    ReplyDelete
  2. He, he, ma ja bi da to meni netko napravi i sad: danas idemo na večeru, danas na koncert, danas gledamo film itd. :)

    ReplyDelete
  3. Savršeno, bravo bravo bravo! Jako mi se sviđa bijelo-srebrna kombinacija, a ideja s aktivnostima i ne-slatkišnim sadržajem je genijalna :)))

    ReplyDelete
  4. Baš je lijep kalendar :) Ja i dalje iako više nisam dijete svake godine kupim adventski kalendar i uživam otvarati svaki dan po jednu čokoladicu pa onda mogu zamisliti kako se tvoje dijete raduje pjesmicama i poklončićima iz tih lijepih malih prozorčića :)

    ReplyDelete