Poklon iz Koreje

Moram se pohvaliti: draga osoba iz Koreje mi je donijela korejski Vogue (to mi je u zadnje vrijeme najzanimljiviji Vogue, a u ovom broju pronašla sam jedan dobar editorial koji ću uskoro skenirati), razglednice (skupljam ih) i rajf sa korejskim zastavicama. Kako je ta osoba bila u Koreji kratko i poslovno, nisam je mogla opterećivati sa narudžbama svega i svačega, no već spremam listu za sljedeći puta kad bude išla. Jako mi se sviđaju ove stvarčice koje sam pronašla ovdje.



3 comments:

  1. aaaa!!! ja sam luda za korejom! imali smo jednom u varaždinu tjedan korejskog suvremenog filma, a prije toga i izložbu njihovih rukotvorina, bilo je ekstra. a o njihovim papirnatim proizvodima da ne govorim. a ima ta tvoja osoba mjesta u koferu za mene da me prošverca sljedeći put? :)

    ReplyDelete
  2. Joj, sigurno je bila super izložba, nadam se da će opet biti nešto slično. Ja sam luda za kompletnom Azijom a što se tiče Koreje obožavam hanbok, njihovu narodnu nošnju i uskoro ću joj posvetiti postić. Što je najbolje, bila sam u Koreji ali samo jedan dan i naravno, ništa nisam vidjela:)

    ReplyDelete
  3. Ljudi moji, tek sam sada vidjela ovaj odgovor na moj komentar. Blago tebi, bila si u Koreji! Pa daj, barem nešto si vidjela. Ja nisam nikad bila izvan Europe. I Japan mi je super, ali Koreja više. Nekako mi se čini da su nam po nečemu sličniji od Japanaca, ne znam.

    ReplyDelete