Dobrodošli!

Hello and welcome to my blog.
I´ve been following and admiring a lot of great blogs, and finally, I just managed to start mine.
I plan to post on all things that inspire me, from fashion to art, crafts, handmade, illustration, travel, interior design and a bit about my life in Zageb, Croatia. I also want to show off my little crafty projects. 
Also, I hope this blog will help me to join a community of relative thinkers.
I´ve chosen to write in English to reach out for more people, so please, forgive me for mistakes.


Dobrodošli na moj blog! Već duže vrijeme pratim mnoge kreativne blogove na engleskom jeziku a sada sam napokon uspjela pokrenuti svoj. Volim izrađivati lijepe stvari od različitih materijala i koristiti različite tehnike. Na ovom mjestu želim prikupljati sve što me zanima i inspirira te oblikovati svoj mali kreativni dnevnik.
Osim toga, voljela bih se putem ovog bloga povezati s ljudima koji slično razmišljaju i koje zanimaju slične stvari a rijetko ih susrećem u svakodnevnom životu.
A sada, krenimo uživati u lijepim stvarima.

3 comments:

  1. 'kreativni dnevnik'...s obzirom na svakodnevne količine mogućih web inspiracija, bilo u stvarnim ljudima ili njihovim kreacijama, ovo je odličan izraz i posudit ću ga :) Kako ne vidim sljedbenike i hrpe buttona, linkova i komentara, moram priznati da sam se baš lijepo odmorila na tvom blogu...čak sam se u par navrata osjećala kao da zadirem u nečiju kreativnu intimu :P sad mi je neugodno pa do čitanja ;)

    ReplyDelete
  2. Iako volim jednostavan izgled bloga, malo ću ga još urediti i dodati neke sitnice. Što se tiče komentara, dobrodošli su, pa još ako se nekome sviđaju moji postovi, super!
    Hvala ti što ih pišeš:)

    ReplyDelete
  3. Hvala na posjeti i slijedbi. Sa zadovoljstvom se i ja priključujem ovom blogu. Lijepe stvari.

    ReplyDelete